donderdag 16 juni 2011

Budget interieurtrend zomer 2011: bloem en blad

Wat je deze zomer veel ziet in de interieurtrends en in de winkels zijn ontwerpen met bloem en blad motief. Eerder zagen we al dat de natuur naar binnen werd gehaald en nu wordt dit ook doorgevoerd in patronen

Daarnaast is de kleur groen een ontzettend belangrijk kleur in dit geheel. Dit kan variĆ«ren van Lime groen tot Mosgroen tot het modernere Kiwi-groen. De kleur groen is rustgevend, natuurlijk en fris en heeft een positieve invloed op het concentratievermogen. 

Om deze trend op een leuke manier te integreren met je interieur zou je de volgende items kunnen gebruiken. Ook dit keer is er weer goed op het budget gelet zodat je niet te diep in de buidel hoeft te tasten. De producten die je hieronder ziet zijn te vinden bij Ikea, Leenbakker en Kwantum. De links naar de pagina's van de producten staan onderaan dit artikel.


Een manier om de trend met het bladmotief door te voeren is om de kussens in uw interieur te vervangen. De combinatie van dit natuurlijke groene kussen van Leenbakker en het bladmotief op het Ikea kussens vormen een mooi geheel.Het doorvoeren van het bloemmotief kan bijvoorbeeld door het gebruik van deze lampenkap en dit kussen van Leenbakker. Door alleen de kap van een lamp te vervangen blijven de kosten laag.
Een origineel idee voor wanddecoratie is om deze placemats van Ikea onder elkaar aan de wand te hangen. Ik heb het idee even gevisualiseerd. De totale kosten van deze decoratie bedragen €5,97. Daar kun je geen buil aan vallen toch?
Nog even de links naar de producten:

Geen opmerkingen:

Een reactie posten